Sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi saya di laman facebook 'Hafiz Aiman' atau cari 'hafizaiman95'. Kadangkala saya tidak mengemaskini blog dalam jangka masa yang lama.

Tuesday, April 06, 2010

Konvoi Team D The Great ( TITAN) Ke Melaka (Part 2)

Salam..


kita sambung cerita... nmpak tak Banner kt atas ni??  kat sini lah kitorang berehat & mengisi perut yg kosong (tetapi perut aku dah penuh sebab makan nasi goreng yang dibekalkan dari rumah)... tapi aku makan jugak... kami dilayan oleh pekerja restoran dengan baik sekali.. biasa lah kami kan tetamu (padahal pelanggan!!)...

setelah puas makan, konvoi pun diteruskan... tetapi, konvoi agak problem ckit sebab team berpecah.. tapi akhirnya sampai ke destinasi dgn selamat.... destinasinya ialah di

inilah lokasinya.... KINGS APARTMENT.. (siapa orang Melaka mesti tau punya tempat ni..) terselah jugak kereta Merah tu...

kami tiba di sini lebih kurang pukul 2 petang.. dah sampai ape lagi, berehatlah!! aku pulak bukan berehat, tetapi sibuk dgr lagu yang ada kat dalam handphone murah aku tu... (walaupun handphone canggih sedikit daripada tahun lepas)..
bila dah puas berehat, konvoi pun diteruskan ke restoran ala kassim... tujuannya ialah nk makan!!
bergerak kira2 pukul 6 petang.. hurm.... tapi malangnya, time nk makn time tu la aku nak tidur.... lepas jek makan, masing2 buat haluan masing2.. sebab nak jalan2 kt Banda Hilir... (tapi lepastu balik apartment lah).. aku pula dalam kereta melantak tidur... syok gilerlah.. tidur dalam kereta macam tidur kt atas katil...


keesokan harinya, konvoi diteruskan ke A'Famosa Water World...
dah sampai sana, mandila ape lagi kan?? tapi aku tak snap gambar kt water world ni.. malas lah pulak rasenye.. gambar2 yang ade pun aku ambik dari facebook...
seronok gilerlah dapat mandi kt Water World.. dapat main gelongsor air yang mcam kt sunway lagoon tu.. tapi aku tak pernah pergi sunway lagoon tu.. tgk harga satu kepala pun bleh pengsan..


itu sahajalah konvoi pada kali ini.. insyaallah konvoi yang seterusnya ialah 'Konvoi WishClubM7 & 1streamer  Langkawi...