Sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi saya di laman facebook 'Hafiz Aiman' atau cari 'hafizaiman95'. Kadangkala saya tidak mengemaskini blog dalam jangka masa yang lama.

Tuesday, March 30, 2010

Konvoi Team D The Great ( TITAN) Ke Melaka (Part 1)

Salam...
kali ni aku nak cerita pasal konvoi TEAM D...


konvoi ni bukan macam konvoi WishClubM7 & MyStreamClub (kini ayah aku join 1streamer)
tapi konvoi ni melibatkan macam2 jenis kereta.... sampai tak boleh nak sebut satu persatu...

konvoi ni terjadi pada 27-28 March yang lalu.. (kat dalam logo dah tulis...)
seronok betul dapat ikut konvoi ni...
sebelum perjalanan dimulakan, taklimat ringkas oleh encik sani (My Dad) serta bacaan doa dilakukan...

sesi taklimat

gambar beramai2....

konvoi berjalan dengan lancar...


ketika berkonvoi

bersambung................ (ade masa lagi sambung cerita... nk study)

p/s : sori arr gambar kecik....

No comments:

Post a Comment

Mohon jasa baik semua pembaca untuk memberikan komen terhadap entri ini..