Sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi saya di laman facebook 'Hafiz Aiman' atau cari 'hafizaiman95'. Kadangkala saya tidak mengemaskini blog dalam jangka masa yang lama.

Tuesday, October 13, 2009

Konvoi Lebaran wishclubm7 & mystreamclub





Salam..
Pada hari Ahad, bersamaan 11-10-09, Mutiara Motors telah menganjurkan Rumah Terbuka bertempat di M7 resort : (tengok gmbar bawah)




 wishclubm7 & mystreamclub telah berkonvoi untuk pergi ke rumah terbuka ini.. Peserta konvoi berkumpul di hadapan Mutiara Motors Showroom di Larkin..



semua kena pakai baju melayu daa..


Konvoi bermula bile semua peserta dah berkumpul.. Konvoi kali ni takde polis macam konvoi ramadhan..





 

 

 
 antara gambar2 yang diambil oleh MEDIA ketika berkonvoi..


Peserta konvoi tiba di M7 resort lebih kurang pukul 12.00 tengahari.... Panas gler...



rombongan konvoi tiba di M7 resort..



Stream abahku..



Stream second generation..



Wish....


Setibanya di resort, semua peserta bergambar lah dulu.. baru boleh makan... aku plak waktu tu dah lapar giler... hurm....



bergambar ramai2... tp, banner tak nampak plak...


Open house ni ade juruacara... nak tau siape?? orangnye ialah seorang artis popular tanah air iaitu :



SALLEH YA'COB! (btol ke aku eja nme dia ni??)

Open house ni dihiburkan dengan jemputan artis popular seperti A.Halim & Juliana Banos.. Ibu aku cakap, suami kepada Juliana Banos ni merupakan pemilik Mutiara Motors Resort.. Tak dapat pulak nak ambil gambar A.Halim & Juliana Banos..

Lebih kurang pukul 2 ptg, bdak2 wishclubm7 & mystreamclub pun berkonvoi untuk pulang... tp abah aku tak.. Kitorang pergi kt umah sedara kt Tanjung Sedili tu..




semua gambar (kecuali Gambar Salleh Ya'cob) diambil oleh MEDIA..