Sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi saya di laman facebook 'Hafiz Aiman' atau cari 'hafizaiman95'. Kadangkala saya tidak mengemaskini blog dalam jangka masa yang lama.

Monday, July 13, 2009

Sijil Darjah Khas Agama (SDKA)

Salam,
kali ni aku nk bercerita pasal SDKA...
pd hari sabtu, bersamaan 11-07-09, aku telah di konvokesyenkan oleh guru2 di skowla agama aku.. yekla aku kan mendapat keputusan peperiksaan yang agak cemerlang di skowla agama tmpt aku blaja darjah khas.. tp aku dpt pangkat dua jekla... pangkat 1 sume perempuan..he3
kat bwh ni la gambar aku and my friend..

untuk pengetahuan korang semua, aku yg paling rendah skali tu..
handsome kan aku? (perasan pulak aku ni)
mcm org ambik ijazah pulak...he3..
kt dlm silinder tu pulak, bkan ade pape pun..
aku ingatkan ade sijil..
rupe-rupenye kosong... sijilnya pulak, aku kena ambik pd hari khamis atau jumaat ni....
oklah.. aku ade 2 lg cerita yg nk dikongsikan bersama korang semua..
iaitu JUALAN MEDANIAGA TUNAS BISTARI dan juga KONVOI BERSAMA WISHCLUBM7 & MYSTREAMCLUB..
tp 2 crite tu akan aku crite pd mase yg trdekat...

2 comments:

  1. excellent points and the details are more precise than elsewhere, thanks.

    - Mark

    ReplyDelete
  2. I am doing research for my university thesis, thanks for your great points, now I am acting on a sudden impulse.

    - Lora

    ReplyDelete

Mohon jasa baik semua pembaca untuk memberikan komen terhadap entri ini..